«

»

ינו 02

הדפס פוסט זה

הכנת גבינות ביתיות ויוגורט ביתי – זיל הזול

המחירים של מוצרי החלב בסופר הם שערורייתים, השאלה הנשאלת היא איך אפשר להשיג אותם בזול. בקישור ממנו לקוח הציטוט הבא המסביר איך מכינים יוגורט בזול, תוכלו ללמוד על שיטות טבעיות להכנת יוגורט ביתי בזול, לבנה ביתית בזול, גבינה צפתית, שמנת מתוקה ביתית ועוד

אם כבר יש יוגורט, משאירים ממנו כף, שמים בחלב, מחכים ומקבלים יוגורט כמו זה שהיה לך (בערך). אפשר לעשות עם חלב רגיל – הכמות המומלצת היא כף יוגורט לליטר חלב מפוסטר שקורר לטמפ' של כ – 40 מעלות. אם שמים פחות יוגורט זה ייקח יותר זמן. צריך לשמור את החלב בטמפ' גבוהה יחסית (30 – 40 מעלות) – כדי לשמור אותו בטמפרטורה זו אפשר לעטוף את הסיר עם החלב במגבת/סוודר או להניח אותו במקום חמים (ליד רדיאטור, ליד חלון שמשי). אפשר להוסיף מלח לפני שהופכים ללבנה.

לכתבה המלאה-הכנת גבינה – באופן טבעי.

קישור קבוע למאמר הזה: http://zol.org.il/?p=275

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתם יכולים להשתמש באפשרויות ותגי ה-HTMLהבאים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

css.php